Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Jos Buitelaar

Jos Buitelaar - Voorzitter

Ik ben mede-eigenaar van Uitvaartverzorging Buitelaar & Verlaek. Een lokaal werkende uitvaartonderneming in de regio Eindhoven en Helmond. Via mond tot mond reclame komen de meeste nabestaanden bij ons terecht. De tevredenheid van nabestaanden is voor ons dan ook zeer belangrijk. Onze persoonlijke benadering is daarbij doorslaggevend. Vanuit die fylosofie is in 2014 het idee voor het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart ontstaan. Begin 2015 is de stichting opgericht. Er bleek in de uitvaartbranche onder kleinere uitvaartondernemers veel behoefte aan een keurmerk waarmee wij ons konden onderscheiden van grotere uitvaartondernemers maar ook van pas gestarte kleine uitvaartondernemers.

Inge Rhijnsburger

Inge Rhijnsburger - Penningmeester

Ik ben zelfstandig MKB-BC- en fiscaaladviseur. Ik verzorg al geruime tijd voor meerdere uitvaartondernemingen administrativediensten. De uitvaartbranche is mij dan ook niet onbekend. Vanuit mijn eigen vakgebied weet ik hoe belangrijk een keurmerk kan zijn. Ook mijn beroep is, net als uitvaartverzorger, een zogenaamd 'vrij beroep'. Het is dan ook goed dat er een keurmerk bestaat dat niet alleen de kwaliteit waarborgd maar ook de persoonlijke kant van het vak. Het is voor nabestaanden fijn om te weten dat hun uitvaart in goede handen is.

Anouk Vervoort

Anouk Vervoort - Secretaris

Bij het overlijden van mijn man heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om begeleid te worden door een uitvaartondernemer die niet alleen rekening houdt met mijn persoonlijke wensen maar waarbij er ook echt moeite gedaan wordt om er een persoonlijke uitvaart van te maken. Ik vind het dan ook fijn om nu deel uit te mogen maken van het bestuur van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart om vanuit die hoedanigheid met name input te kunnen geven vanuit het perspectief en behoefte van nabestaanden.